HOME > Diensten

Bekijk onze diensten

Tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen is een grote klus, maar ook een leuke uitdaging. U wilt immers een tuin die bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u van kunt genieten. Bij A. Bibo Hoveniers begrijpen we dat als geen ander. Daarom luisteren we goed naar uw wensen en ideeën, en geven we u deskundig advies over de mogelijkheden.

Of u nu een moderne, klassieke, landelijke of natuurlijke tuin wilt, wij kunnen het voor u realiseren. Van het ontwerp tot de uitvoering, wij zorgen voor een vakkundige en professionele tuinaanleg. We houden rekening met uw budget, de ligging, de bodem, de beplanting, de verlichting, de waterafvoer en nog veel meer. Zo creëren we een tuin die niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Bij A. Bibo Hoveniers werken we met een vast team van ervaren en gediplomeerde hoveniers, die allemaal een passie hebben voor het vak. We beschikken over de juiste materialen, machines en gereedschappen om elke tuin tot een succes te maken. We werken netjes, snel en veilig, en laten alles schoon en opgeruimd achter. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin is een genot om naar te kijken, maar ook om in te leven. Maar een tuin heeft ook onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Heeft u geen tijd, zin of kennis om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u rekenen op A. Bibo Hoveniers. Wij nemen u graag het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd en gezond uitziet.

Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, een seizoensbeurt of een periodiek onderhoudscontract, wij bieden u een passende oplossing voor uw tuin. We houden rekening met uw wensen, de kenmerken van uw tuin en de natuurlijke processen. We voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw tuin in balans te houden, zoals snoeien, maaien, bemesten, onkruid wieden, planten vervangen, water geven en nog veel meer.

We werken met een vast team van ervaren hoveniers, die allemaal een passie hebben voor het vak. Ook werken we altijd met respect voor de natuur en gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen en methoden. We werken netjes, snel en veilig, en laten alles schoon en opgeruimd achter. We houden u op de hoogte van de voortgang en het resultaat van het onderhoud.

Werkzaam in heel Noord-Holland

Wij werken in heel Noord-Holland en leveren kwaliteit en service op maat. Van een kleine tuin tot een groot landgoed, wij maken er iets moois van. 

Schutting

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het zorgt voor privacy, veiligheid en sfeer. Maar een oude of beschadigde schutting kan uw tuin ook ontsieren. Daarom is het soms nodig om een nieuwe schutting te plaatsen. Wij helpen u graag met het kiezen en plaatsen van de perfecte schutting voor uw tuin.

We hebben een ruim assortiment aan schuttingen, van hout, beton, composiet, bamboe, wilgentenen tot gaaspanelen. We adviseren u over de beste optie voor uw tuin, rekening houdend met uw wensen, budget, stijl en onderhoud. We zorgen voor een vakkundige en snelle plaatsing, met aandacht voor de afwerking en de details.

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een schutting die we onlangs hebben geplaatst. U ziet het verschil tussen de voor- en na situatie. De oude schutting was flink verouderd. De nieuwe schutting is van duurzaam hout, strak en stevig door de betonnen palen. Het geeft de tuin direct een frisse en moderne uitstraling.

Voor Na

Schuur & overkapping

Een schuur of een overkapping is een ideale manier om uw tuin te verrijken. Het biedt u extra opbergruimte, bescherming tegen de weersomstandigheden en een gezellige plek om te ontspannen. Bij A. Bibo Hoveniers kunnen we uw schuur of overkapping geheel op maat maken, passend bij uw wensen, budget en stijl.

We hebben een ruim assortiment aan schuren en overkappingen, van hout, metaal, kunststof, glas of een combinatie daarvan. We adviseren u over de beste optie voor uw tuin, rekening houdend met de functie, de afmetingen, de vergunningen en de isolatie. We zorgen voor een vakkundige en snelle plaatsing, met aandacht voor de afwerking en de details.

Naast schuren en overkappingen, kunnen we ook ander houtwerk voor uw tuin verzorgen, zoals vlonders, beschoeiing, pergola’s, hekken, poorten, trappen en meer. We werken met duurzaam en kwalitatief hout, dat bestand is tegen weer en wind. We zorgen voor een mooie en stevige constructie, die uw tuin een natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft.

Wilt u ook een schuur of een overkapping laten plaatsen? Of heeft u interesse in ander houtwerk voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek.